Granit

granit0granit0

Granitul este o roca magmatica foarte densa si masiva formata la adancimi mari compusa in principal din quart, feldspart si minerale de culoare inchisa precum mica. Granitele se formeaza din magma care tinde sa iese la suprafata si undeva in apropierea pamantului prin scoarta lui la adancimi de aproximativ 2 km se solidifica lent prin racire avand deseori diametre de cateva sute de kilometri.

Granitul este un material foarte dur cu o mare rezistenta la abraziuni si socuri mecanice ceea ce il face ideal pentru a prelua si suporta greutati mari fiind folosit pentru realizarea pardoselilor destinate traficului greu si intens deasemnea granitul este rezistent la actiunea multor substante acide sau caustice.

Din aceste motive enumerate mai sus granitul este folosit cu succes la blaturi de bucatarie, trepte si pardoseli interioare sau exterioare, glafuri pentru ferestre si capace pentru garduri acestea resitent in timp fara a se zgaria sau pata si nu sunt afectate de variatiile de temperatura.

granit2granit3

Produsele din granit natural nu isi modifica structura sau culoarea in timp indiferent de actiunile si factorii externi sau interni la care sunt supuse.

Disponibil într-o gamă cromatică foarte variată, oferind o mare varietate şi în ce priveşte aspectul suprafeţei (lucioasă, periata, fiamată) şi având o tradiţie de utilizare inca din cele mai vechi timpuri, granitul se poate dovedi soluţia ideală pentru proiecte de case moderne sau clasice, pentru clădirile diferitelor instituţii, pentru amenajarea spaţiilor publice sau interioare şi pentru o mulţime de alte proiecte, a căror limită poate fi, probabil, impusă numai de imaginaţia arhitecţilor, designerilor şi de priceperea inginerilor şi executanţilor.

granit4Granite colour chart

Granitaly Stone va ofera o gama completa de dimensiuni si grosimi ale granitului. Executam pe baza de comanda piese speciale din granit (scari din granit, glafuri din granit, blaturi din granit). La cerere va punem la dispozitie si echipe pentru masuratori si punerea in opera a materialelor alese, indiferent de tipul sau dimensiunea proiectului pe care il aveti.

Granitul este ideal pentru orice incapere din interiorul sau exteriorul casei dumneavoastra dar in mod special in cazul blatului pentru bucatarie unde din cauza solicitarilor extreme a diferitor factori la care acesta este supus acesta va fi solutia ideala.

Bine selectionat, prelucrat si dupa caz tratat, granitul nu are limite de utilizare:
*pardoseli si placaje la interior: living-uri, bai si bucatarii dar si trepte si pervaze din granit

*pardoseli si placaje la exterior cum ar fi alei, terase, trepte, fatade ale casei sau ale gardurilor

*glafuri si pervze din granit, seminee, ancadramente precum si trepte si contratrepte din granit.

Suntem importatori directi ai granitului din Italia precum si din alte tari exotice renumite pentru gama placuta si variata de culori si texturi si dispunem de o gama larga si variata de placaje si lastre din granit pe care vi le punem la dispozitie. 
granit6granit7

La noi veti gasi unele dintre cele mai frumoase modele de granit sub forma de placaje de granit, trepte de granit, glafuri din granit sau blaturi din granit. Acum va oferim o gama larga de promotii pentru granit natural!