Despre noi

Inca din antichitate piatra naturala a fost un material folosit cu suces in constructiile sau amenajarile de orice fel , acestea au rezistat peste secole si ne gandim aici la Parthenon, Stonehange sau chiar la Piramide.

Suntem onorati sa va prezentam o gama variata de piatra naturala pe care o importam din mai multe colturi ale lumii pentru a va ajuta in amenajarile interioare sau exterioare pe care le aveti in plan.Granitaly Stone este o comapanie moderna, infiintata din dorinta de a satisface cele mai rafinate si mai complexe solicitari in materie de piatra naturala.

Pentru a oferi clientilor posibilitati nenumarate in amenajarea caselor sau a diferitelor spatii Granitaly Stone va ofera o gama variata de produse cum ar fi piatra decorativa, piatra scapitata, travertin, granit, marmura, calcar si toata gama de medalioane, brauri si mozaicuri din piatra naturala.

Va asteptam la Showroom-ul nostru din Cluj-Napoca Str.Calea Turzii nr.134-136 pentru a va prezenta o mica partea din tot ceea ce va putem oferi precum si pentru a va consilia in alegerile pe care doriti sa le luati.

De asemenea Granitaly Stone prelucreaza piatra naturala in atelierele propri cu ajutorul unor maestri pietrari rezultand astfel adevarate opere de arta. Putem prelucra la cerere orice model de trepte si contratrepte din granit sau marmura, glafuri si pervaze pentru geamuri precum si blaturi de bucatarie sau baie din toata gama de produse.

Nu ezitati sa ne solicitati o oferta de pret pentru piatra naturala atunci cand doriti sa decorati baia , bucataria, fatada casei, trepetele interioare sau exterioare ale casei precum si aleeile sau gardul casei si va vom raspunde cu promtitudine si profesionalism avand cea mai buna oferta pentru piatra naturala.

O minunata caracteristica a pietrei naturale este aceea ca nu exista nicaieri doua piese la fel, unele vor avea mai multe vanaturi altele in schimb mai putine, unele lastre de piatra naturala vor fi mai intense ca si nuanta altele mai pale iar astfel puteti fi siguri ca alegerea dumneavoastra nu va fi niodata copiata si veti avea alegerea unica atunci cand folositi piatra naturala in proiectele dumneavoatra.

GRANITALY STONE ESTE LOCUL UNDE IDEILE SI IMAGINATIA DUMNEVOASTRA PRIND CONTUR!

PROBLEMELE IN MATERIE DE PIATRA NATURALA ISI GASESC SOLUTIA LA GRANITALY STONE!